Wie zijn wij

Bij Kindercentrum MiniMAXI staat een vast team voor u klaar. U zult ons zowel op de kinderopvang als op de buitenschoolse opvang vinden.

Wij stellen ons graag even aan u voor!

Joyce Rypma – Eigenaresse 

Joyce

Hallo allemaal,

Mijn naam is Joyce Rypma.

Ik ben geboren op 19 juni 1990 in Helvoirt en woon hier nog steeds met veel plezier samen met mijn partner en onze kinderen!

Als klein meisje droomde ik al van mijn eigen kindercentrum, ik wou een plek creëren waar kinderen zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn, plezier hebben en liefdevol worden opgevangen. Een plek waar tijd en aandacht is voor de groep maar ook zeker voor het individu, een plek waar ik mijn creativiteit kwijt kan, waarden en normen kan overbrengen en elke dag mijn passie kan delen.

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. De ontwikkelingsfases die de kinderen doormaken in hun eerste vier levensjaren blijf ik ontzettend bijzonder vinden. Opvoeden is een kunst en een goede samenwerking tussen ouders en het kindercentrum is van groot belang, dat een ouder ons dat vertrouwen geeft, blijf ik zien als een grote eer.

Als lief klein baby’tje worden ze de eerste dag binnen gedragen door hun ouders en na vier jaar vol mooie en bijzondere momenten zwaaien wij ze uit,  ze zijn klaar voor hun volgende ontdekkingsreis, de basisschool.
Door de BSO hoeven wij veel van onze kinderen niet te missen. Tijdens de vakantie of na schooltijd zitten wij voor ze klaar met een warm kopje thee en een luisterend oor, benieuwd naar hun avonturen.

Samen met mijn team staan we dagelijks voor u en uw kind klaar!

Joyce is sinds 2020 voorleescoördinator bij kindercentrum MiniMAXI.

Team MiniMAXI:

Veerle 

veerle

Hallo allemaal,

Graag stel ik me even aan jullie voor. Mijn naam is Veerle, ik ben geboren in Oisterwijk en woon hier nog steeds met veel plezier samen met mijn man Aert en onze dochter. Ik ben geboren op 8 december 1987.

Na mijn opleiding pedagogisch medewerkster ben ik meteen aan de gang gegaan op een kinderdagverblijf waar ik voorheen ook stage heb gelopen. Het is mijn grote passie en doe het dagelijks met veel liefde en  plezier.

Het is zo bijzonder om iedere dag de ontwikkeling van ieder kind te mogen zien!

Je ziet de kindjes ontwikkelen tot hele eigen persoontjes.

Ik vind het belangrijk om een fijne en huiselijke  sfeer te creëren waar kinderen zich op hun gemak voelen, veel plezier hebben en zichzelf kunnen en mogen zijn.

Sinds februari 2016 ben ik aan het werk gegaan bij miniMAXI en hoop er nog vele jaren te mogen werken!

Veerle is sinds 2020 voorleescoördinator bij MiniMAXI.

Aniek

Hallo allemaal,

Graag stel ik mezelf aan jullie voor, mijn naam is Aniek van Kasteren. Ik ben geboren op 22 maart 1995 en woon in Helvoirt.

In juni 2018 heb ik mijn HBO-diploma Pedagogisch Manager in de kinderopvang behaald, waarna ik uitkeek om aan de slag te gaan in de kinderopvang. Sinds juli 2018 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kindercentrum MiniMAXI. De kinderopvang zie ik als een plek die een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling en toekomst van kinderen. Het biedt kinderen een leefwereld waar zij kunnen spelen, leren, ontdekken, vriendjes maken en dus zichzelf kunnen ontwikkelen onder professionele begeleiding. Hierbij vind ik het belangrijk om iedere kind als uniek individu te zien, dat zich ontwikkelt op zijn/haar eigen manier en tempo, waarbij ik respect heb voor het ritme en de eigenheid van ieder kind. Ik vind het belangrijk om kinderen een omgeving te bieden waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen.

Sinds januari 2019 ben ik ook Pedagogisch Beleidsmedewerker en administratief medewerker bij Kindercentrum MiniMAXI.

Debbie

Hallo Allemaal,

Ik ben Debbie Paenen-Klomp. Ik woon in Udenhout. Samen met mijn man en 2 kinderen(Raf en Fem).

In 2011 heb ik mijn diploma gehaald, maar heb helaas door de crisis niet lang in de kinderopvang gewerkt. Gelukkig ben ik sinds februari 2019 weer werkzaam in deze leuke sector! Toen besefte ik pas hoe erg ik het gemist had. Werken met kinderen is mijn passie. Ik geniet hier elk moment van de dag weer van.

Het onwetende van kinderen vind ik bijzonder mooi. Zij zijn nog niet beïnvloed door de omgeving. Maar reageren puur en vanuit hun hart. Ik wil kinderen meegeven dat zij goed en zelfs perfect zijn zoals zij zijn. Dat zij het gevoel krijgen dat zij gezien worden. Ik hoop dat ik kinderen een veilig en vertrouwd gevoel kan geven.

Sinds januari 2021 werk ik bij MiniMAXI. Dit voelde voor mij echt als thuiskomen. Ik hoop hier een hele gezellige toekomst tegemoet te gaan.

Tot ziens!

Lotte – stagiaire

Lotte is bezig met haar laatste jaar voor SPW. 

Jij onze nieuwe collega? 

Ben jij die lieve, gezellige en zorgzame leidster die toe is aan een nieuwe of volgende stap in jouw carrière? Wil je werken op een vaste locatie met een gezellig vast en hecht team? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!