Wie zijn wij

Bij Kindercentrum MiniMAXI staat een vast team voor u klaar. U zult ons zowel op de kinderopvang als op de buitenschoolse opvang vinden.

Wij stellen ons graag even aan u voor!

Joyce Rypma – Eigenaresse 

Joyce

Hallo allemaal,

Mijn naam is Joyce Rypma.

Ik ben geboren op 19 juni 1990 in Helvoirt en woon hier nog steeds met veel plezier samen met mijn partner en onze kinderen!

Als klein meisje droomde ik al van mijn eigen kindercentrum, ik wou een plek creëren waar kinderen zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn, plezier hebben en liefdevol worden opgevangen. Een plek waar tijd en aandacht is voor de groep maar ook zeker voor het individu, een plek waar ik mijn creativiteit kwijt kan, waarden en normen kan overbrengen en elke dag mijn passie kan delen.

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. De ontwikkelingsfases die de kinderen doormaken in hun eerste vier levensjaren blijf ik ontzettend bijzonder vinden. Opvoeden is een kunst en een goede samenwerking tussen ouders en het kindercentrum is van groot belang, dat een ouder ons dat vertrouwen geeft, blijf ik zien als een grote eer.

Als lief klein baby’tje worden ze de eerste dag binnen gedragen door hun ouders en na vier jaar vol mooie en bijzondere momenten zwaaien wij ze uit,  ze zijn klaar voor hun volgende ontdekkingsreis, de basisschool.
Door de BSO hoeven wij veel van onze kinderen niet te missen. Tijdens de vakantie of na schooltijd zitten wij voor ze klaar met een warm kopje thee en een luisterend oor, benieuwd naar hun avonturen.

Samen met mijn team staan we dagelijks voor u en uw kind klaar!

Joyce is sinds 2020 voorleescoordinator bij kindercentrum MiniMAXI.

Team MiniMAXI:

Veerle 

veerle

Hallo allemaal,

Graag stel ik me even aan jullie voor. Mijn naam is Veerle, ik ben geboren in Oisterwijk en woon hier nog steeds met veel plezier samen met mijn man Aert. Ik ben geboren op 8 december 1987.

Na mijn opleiding pedagogisch medewerkster ben ik meteen aan de gang gegaan op een kinderdagverblijf waar ik voorheen ook stage heb gelopen. Het is mijn grote passie en doe het dagelijks met veel liefde en  plezier.

Het is zo bijzonder om iedere dag de ontwikkeling van ieder kind te mogen zien!

Je ziet de kindjes ontwikkelen tot hele eigen persoontjes.

Ik vind het belangrijk om een fijne en huiselijke  sfeer te creëren waar kinderen zich op hun gemak voelen, veel plezier hebben en zichzelf kunnen en mogen zijn.

Sinds februari 2016 ben ik aan het werk gegaan bij miniMAXI en hoop er nog vele jaren te mogen werken!

Veerle is sinds 2020 voorleescoordinator bij MiniMAXI.

Kim

kim

Hallo,

Graag zou ik mezelf voorstellen, ik ben Kim Trum, en woon met mijn zoon Max in Oisterwijk.

Ik ben geboren op 16 maart 1987 en werk al een paar jaar binnen de kinderopvang.

Ik heb op alle groepen gewerkt binnen de kinderopvang van baby groep tot BSO. Ik vind alle leeftijden leuk want ieder kind is uniek.

Ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, neem een baby die leert rollen. Hij of zij kan wel op zijn buik rollen maar nog niet terug. Als na wat oefenen het dan wel lukt en het kind heeft helemaal door hoe het moet zijn ze vaak zo trots op zichzelf. Dat snoetje is dan zo mooi om te zien een blik in de ogen van wauw dat kan ik zelf en zo zijn er natuurlijk 100 voorbeelden van schoenen strikken, jasjes dicht doen en zelf aan kleden of naar het toilet gaan.

Al die momenten zijn goud waard, een kind dat leert is het mooiste om te zien.

Maar het is ook heerlijk om op de BSO samen met de kinderen een theetje te drinken en de dag door te nemen, spelletjes te spelen, knutsel activiteiten doen, verkleden, make-upen en schminken, nagels laken en haren doen. Maar ook proefjes doen, voetballen en leuke uitjes. Het kan allemaal op de BSO.

Ik ben blij dat ik het team bij MiniMAXI vanaf 2016 mag versterken en zie jullie graag op de groep om mij persoonlijk voor te kunnen stellen.

Aniek

Aniek is sinds 2018 in dienst bij miniMAXI. Vanaf januari vervuld zij, naast haar reguliere werkzaamheden, ook nog de functie van pedagogisch coach en beleidsmedewerkster. Aniek heeft een afgeronde hbo opleiding Pedagogisch management.